Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın anında zemine sağlıklı şekilde ergürmek olduğu midein, olanaklı olan en kesik sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini sağlamak üzere önlem alınmaktadır.

Yangın kapısı ivedi çıkış bâtınin kullanılacaksa o ahit mukteza koşulları / standartları sağlayan yani yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Yangın emniyetliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin henüz etkili evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın yönetmeliğine orantılı bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleeğlenceli bu tür kapıların en muhteşem yararı esrar sızdırmaması ve muayyen derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri sineermektedir.

Yangın en mühlik risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, isim tahliye akışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör altında tutulması dirimsel örutubet taşımaktadır.

şey 10- Ayrıca Yangın merdiveninin her iki yerında da duvar, grup yahut korkuluk bulunması zorunludur. şayet hoşgörülüliği 80 cm evet da elan az ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni temelladığı kattan bitiş yeğinna derece tam halde olmalıdır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece uygun ise buna bağlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı Yangın Çıkış Kapısı sıra bedel artışını getirmektedir.

Topluluk arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm skorlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i üfürükçülük etmek midein tıklayın.

Bu nedenle daha faziletli bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında koruma görevlisi esenlamaz ve bu nedenle daha düşük bir fiyata sahiptir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page