5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan yüksek mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın bapmızdan birisi müşkül açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu sinein muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Yangın yönetmeliğine oranlı bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız kip başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana göre de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak muayene altına hileınmasına yardımcı evet ve yangının öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bunu elde etmek midein yaylı menteşeler kullanılması ehliyetli değildir , kanat yüzey sahaı ve ağırlığına nazaran kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın Bapsı Infaz Amacı Yangın kapılarının üretim amacı ölümlü esenlığını koruyup yangın ve kötü tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat gayrı kapı imalatları kabilinden değildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve esrar sızdırmaz özellikleri olgunlaşmak zorundadır.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

En oranlı Yangın Kapısı fiyatları Armut'ta seni bekliyor. Hevesli ve ciddi yangın kapısı Yangın Bapsı hizmeti kabul etmek istersen talep oluşturabilir, gelen Yangın Bapsı fiyatlarını kontralaştırabilir ve ihtiyacını kolay karşılayabilirsin.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Report this wiki page