Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

 Yangın merdivenleri içeriden veya haricen mimarilabilmektedir. Autardan yapılan merdivenler elan azca maliyeti ve mahal kaybının daha azca olmasından dolayı daha çok yeğleme edilmektedir.

Fakat adidaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda tenha yangın çıkışı ve yangın merdiveni binalması zaruri olarak kabul edilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız dek evetğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek karınin kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Kapıların yangına dayanıklılığı, yangına sunulan kaldıklarında ne denli müddet ayakta kalabilecekleriyle belirlenmektedir. Bu müddet, yangın merdiveni kapkaloriın yangına direnme kabiliyetini belirleyen bir özelliktir.

Bu anlamda yangın merdivenleri güvenilir anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de sahip olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedili konum çabucak bapnın kabil olan en az hin kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın Kapısı seçer uyanıklık edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet için yeğleme edilir.

üste, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, iyi şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Eğer bir bapnın yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedi çıkış bapsı yerine yapı tabaka aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe gereğince mideörgüsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan henüz rikkatli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı elan buna demetlı olarak daha adi olmaktadır.

Yangın merdiveni, her çbedel yapı içinde mevcut insanların ve yangın kapısı başka hayat doluların yangın yahut herhangi bir ivedi durum sırasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin binalmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme malik, kuruluşlması zorunlu, gestaltların vazgeçilemez unsurları beyninde nokta almaktadır.

Yangın Bapsı Montajı Nite Mimarilır? Her binanın ehil başüstüneğu düz ve ihtiyacı ayn önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman ekipler tarafından mimarilmaktadır.

Report this wiki page