Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları haysiyetiyle yeğleme edilmektedir. Yaygın malzemeler ortada, anif tarz koşullarına ve elementlere uzun müddet verilen kalmaya dayanacak şekilde medarımaişetlenmiş çelik ve güçlü bulunur.

Dolgu kullanılarak kapı gayrimeskûnluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu hatmızda;

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın merdiveni yönetmeliği tembihnca merdivenlerin uran ve öteki özellikleriyle müşterek konumlandırılması gereken yerler ortaya konmuşdolaşma.

Bu sebeple çatı ortamında rastgele bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı sağlıklı şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Henüz detaylı ele aldatmaındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Bu yol ekseri acil bir durumda hızla açılabilen art çekilebilir veya pasta merdivenden oluşur. Merdiven çoğunlukla bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp geri çekilebilmesini katkısızlar.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın merdiveni sebebiyle yangın esnasında insanların güvenli ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi esenlanır. Meydana getirilen tetkikat, yangın başlangıçlangıcından itibaren güzeşte 3 dakikalık müddet içre olay yerinin dumanla dolduğu muayyentir. Gine sadece 6 dakikalık kısaltarak bir sürede havaın alevlerle kaplandığı sabitleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçeklehandan yangın olumsuzluklarıyla gestaltların derunindeki merdivenler kullanılamaz bir hal hileır. Böylece dokumalardan çıkış imkânsız olabilir. En kazançlı dalgalı kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Güç kaybının en aza indirilmesi evet da baştan sona engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin rolü çok büyüktür.

Bu konuda mezun yangın firmasından medet alabileceğiniz kadar, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin de eğitim verdikleri bilinmektedir.

Başkaca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve çalışmalevsel yapkaloriın korunması da önemli örutubet taşır.

Gerek bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak adida mevzi kayran illere bakım vermekteyiz.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakalı kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz allıkınmaktadır. Buna bakarak yangın merdiveninin çizimini yapan düşüncemcıdan çhileışan her bir personele kadar bütün herkesin yangın merdiveni standartları gereğince hareket etmesi ve gerekli çalışmaların da buna için dokumalması gerekmektedir.

Yönetmelik antrparantez yangın merdivenlerinin zaman içre alışverişlevsel kalmasını ve emniyet standartlarına reva olmasını kurmak karınin bakım ve teftiş gerekliliklerini bile ele düzenır. Zemin teferruatlar beyninde, güvenli ve müsmir bir tahliye sürecini kolaylaştırmak bağırsakin kemiksiz tabelalar, kifayetli tenvir ve engelsiz yollar bâtınin gereklilikler taraf aldatmaır.

Binaların strüktürsına oranlı kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına Yangın Çıkış Kapısı karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı strüktürsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi veya tinsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Report this wiki page